Welkom bij onze nieuws pagina, hier wil ik graag nieuws over de winkel en nieuwe producten met jullie delen. Ik ben erg blij dat we een nieuwe webshop parfumerie1572.nl hebben. Ik hoop dat ook de klanten er veel plezier van zullen beleven. Onze mooie winkel bestaat nu inmiddels al vanaf augustus 2006 dus dat is al best een lange tijd.

We zitten met onze winkel ook alweer 3,5 jaar in onze nieuwe pand in de Nieuwstraat 9. Wat zijn we blij dat we deze stap genomen hebben. Een leuke winkel met op de eerste verdieping Nathalie met haar schoonheidssalon LUVA en Conny met haar kapsalon Haar op Zolder. We hebben veel plezier met elkaar.

Ik hoop dat jullie de tijd nemen om lekker rond te neuzen in de webshop en mocht je vragen hebben, ik ben heel veel online dus dan kun je ze altijd aan me stellen via de chatfunctie.

Als je gelegenheid hebt is het natuurlijk ook altijd gezellig al je in de winkel langskomt.

De drukste periode van het jaar zit er aan te komen en we hebben er zin in. Nieuw pakpapier ingekocht. We hebben mooie kerstpakketten van L’Occitane binnen gekregen. Er zijn weer mooie nieuwe Lampe Berger modellen. Ook hebben wij een mooi assortiment aan parfums. Dusss heel graag tot ziens en of horens. xxxx  José