José - Parfumerie - parfumwinkel

Parfumerie 1572 bestaat al sinds augustus 2006. We zijn de winkel gestart in het souterrain van ons woonhuis in de Hoogstraat te Maassluis. Het huis is een rijksmomument en is ook wel bekend als het “Coppelstockhuis”. Coppelstock was een veerman uit Brielle die een belangrijke rol inde 80-jarige oorlog gespeeld heeft. Hij schijnt in 1572 een aantal malen in ons huis overnacht te hebben. Daar komt dus de naam Parfumerie 1572 vandaan.
Samen met Ben run ik, José van der Meide de parfumerie met veel plezier en passie. Veel inwoners uit de regio Maassluis hebben de weg naar onze exclusieve winkel gevonden. Daar ben ik heel trots op. Daarnaast wordt er actief gebruik gemaakt van onze webshop. Hier kunt u 24 uur per dag op zoek naar een bijzondere geur.
Mijn kracht is dat ik goed luister naar mijn klanten en daar het assortiment op aanpas. Het heeft me geholpen bij het maken van keuzes.

Zo bestaat het assortiment uit parfums van exclusieve, bijzondere merken. Ik wil me graag onderscheiden door meer te bieden dan een geur alleen. De makers van de geuren die ik aanbied, hebben een duidelijke eigen visie op kwaliteit en samenstelling. Het accent wordt gelegd op bijvoorbeeld het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Steeds blijf ik op zoek naar bijzondere geuren, die een waardevolle aanvulling zijn op ons assortiment en waarvan ik inmiddels weet dat u ze graag bij ons aantreft.

Naast parfums zijn en blijven de geurlampen van Lampe Berger een prominent product. Ook hiermee onderscheid ik me van de traditionele luchtverfrisser. De Lampe Berger brander zuivert eerst de lucht en geeft daarna, als u daarvoor kiest, een geur af. Het resultaat: een zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten! Ik ben exclusief leverancier voor onze regio. In de winkel is een uitgebreide lampencollectie aanwezig. En natuurlijk is er qua geuren voor elk wat wils. Door mijn jarenlange ervaring kunt u rekenen op een goed advies.

Ik sta in voor goede, snelle dienstverlening, een eerlijk en persoonlijk advies en uiteraard een prachtige cadeauverpakking in stijl. Ook aankopen via de webshop ontvangt u mooi verpakt, tegen een geringe bijdrage in de verzendkosten, en snel. Ik garandeer verzending van uw bestelling op dezelfde dag indien de geur op voorraad is en u voor 18.00 uur besteld. En natuurlijk laat ik u door samples kennis maken met nieuwe geuren.

Kijk gerust even rond in de webshop. Ik heet u natuurlijk ook graag welkom in de parfumerie voor een goed advies bij het zoeken naar een nieuwe geur of de juiste make-up.
Heeft u weinig tijd en zou u graag eens een afspraak maken om op het gemak op een tijd die u schikt een parfum uit te zoeken? Dit kan natuurlijk geeft u dit even aan via de mail of bel even met mij en dan maken we een afspraak. Ook is het mogelijk om een avond voor bijv. vriendinnen te plannen om een leuke parfumavond te hebben die we in samenwerking met een leverancier inplannen waarbij je persoonlijk advies krijgt en een gezellige avond hebt onder het genot van een hapje en een drankje.(info@1572.eu of 06-45834731)
Graag tot ziens!

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Indien het om een parfum gaat, dient deze ongeopend te zijn en niet gebruikt. Indien dit niet het geval is zal er geen vergoeding plaatsvinden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@1572.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.”