Het is alweer erg lang geleden dat ik een bericht geplaatst hebt. Niet zo netjes van mij :-(.  Maar ik zal hier proberen een update te geven waar we nu staan. Het is inmiddels 17 jaar geleden dat we de winkel gestart zijn in onze oude huis , het zgn. Coppelstockhuis. maar volgend jaar 1 mei hebben we de winkel alweer 10 jaar in de Nieuwstraat. Waar we nog steeds erg blij mee zijn. Het is een gezellig winkelstraatje en met onze huurders, Haar op Zolder en Styling by Carly hebben wie het heel gezellig.

Ook wat merken betreft is er natuurlijk altijd ontwikkeling en verschuiving. Zo is MILU gestopt en zijn het dus de laatste producten die we in de winkel /webshop hebben.

De ATTAR COLLECTION is inmiddels weer in ons assortiment en is ook flink uitgebreid. Iets waar we erg blij mee zijn.

Escentric Molecules is ook een mooi merk in ons assortiment en ook deze parfums zijn uitgebreid met drie Molecule+ parfums. Geza Schoen is een meester in het ontwikkelen van prachtige exclusieve parfums. Ook hebben we leuke discoversets van de Molecules en de Escentrics. Bij het merk zelf lees je er natuurlijk nog veel meer over.

WASPARFUM is inmiddels ook niet meer weg te denken uit ons assortiment. Zo heerlijk je voegt maar max. 5 ml toe aan het bakje van je wasverzachter en je weet niet wat er gebeurd. Zo lekker ruikt je was ( en als je de was ophangt ruikt je huis ook nog eens heerlijk) en er wel 24 verschillende geuren die je kunt gebruiken.

JANZEN krijgt een uitbreiding van hun giftsets dus dat wordt ook weer leuk. Ook wordt de Mannen lijn wat verder uitgebreid. Dit verwachten we in oktober ongeveer.

l’Occitane is het mooie merk uit de Provence. Is bekend vanwege zijn handcremes met Karité bijvoorbeeld.

Ook Maison Berger Paris is natuurlijk onmisbaar in onze winkel. Wat maken wij veel mensen blij met heerlijke huisparfums en mooie Lampe Bergers, Geurverspreiders, Autoparfum en Mistdiffusers.

Zo tot zover weer even een bericht.

Ik nodig je uit om onze webshop eens lekker door te pluizen en/of eens langs te komen in onze mooie winkel.

Lieve groet,

José