Sunday Brush – SPF 50

We zijn ons tegenwoordig steeds bewuster dat de zon heerlijk is maar ook een goede bescherming vereist. Toen ik de Sunday Brush voorbij zag komen was ik direct geinteresseerd. Inmiddels verkopen wij het ongeveer een half jaar en de reacties zijn uitermate positief.

Sunday Brush is een effectief mineraal poeder wat bescherming biedt tegen de alledaagse schadelijke UVA en UVB stralen. Het product breng je aan op een zeer simpele manier met een zachte zelfdoserende brush. De natuurlijke mineralen van Sunday Brush trekken niet in de huid en is daarmee geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en werkt direct na het opbrengen. Het product bevat natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen en is daarmee uniek in de wereld.

Het verhaal achter de Sunday Brush

Nicole en haar man hebben altijd veel gereisd in hun leven en vele bijzondere plekken bezocht in de wereld. Samen hebben ze gewerkt in Nederland, Zwitserland, Zuid-Afrika, Zambia, USA, Singapore en Maleisië. In 2010 werd bij haar man in zijn gezicht huidkanker geconstateerd. Vanaf die tijd waren ze erg voorzichtig met blootstelling aan zon tijdens hun reizen en buitenactiviteiten.

Omdat het zo belangrijk is om je te beschermen tegen de zon. Hebben ze diverse merken, en verschillende producten geprobeerd. Maar alle zonbeschermingsproducten hadden dezelfde nadelen. Alle producten die Remko probeerde waren vet, kleverig en gaf hem huidproblemen als acne en irritatie door zijn gevoelige huid. Ook het handen wassen na het opbrengen, was vaak een uitdaging als ze ergens onderweg waren.

Nicole besloot om het perfecte product te zoeken. Na een lange zoektocht ontdekte ze zonbescherming in poedervorm. Na onderzoek van de actieve bestanddelen en de mogelijkheden, besloot Nicole samen met een gerenommeerde fabrikant, om haar eigen natuurlijke zonbescherming poeder te ontwikkelen.

Het resultaat is Sunday Brusheen 100% natuurlijk zonbeschermingsproduct op basis van mineraal poeder.

Sunday Brush heeft een hoge beschermingsfactor van SPF 50 tegen de zon en daarmee ook huidveroudering tegengaat. Alle producten zijn dermatologisch getest volgens de EU cosmetica regelgeving en zijn zeer waterbestendig en getest op geen enkele reactie met de huid. En daarmee geschikt voor de zeer gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Prachtig bijkomend voordeel is dat het zeer makkelijk in gebruik is en de huid prachtig egaliseert.