Pfff het is gebeurd, de webshop is online. Wist niet dat er zoveel bij komt kijken. Maar dat maakt niet uit, hij is live en jullie kunnen hem bezoeken wanneer je wilt. De andere sites die ik had bestaan nu dus niet meer. 1572.eu en 1572shop.nl. Nee nu is het parfumerie1572.nl.

Ook nu kun je zowel met ideal, paypal en credit-card betalen. Verder is de chat functie wel erg handig heb ik nu al gemerkt. Dus heb je vragen aarzel niet om deze functie te gebruiken. Je krijgt altijd direct met mij te maken en ik zal dan proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Op dit moment zit ik te wachten op de nieuwste aanwinst van Juliette has a Gun, Sunny Side Up. Romano heeft inmiddels een behoorlijke lijn parfums neergezet en ze zijn allemaal echt anders. Dat is het leuk van Juliette has a Gun, voor iedereen is er wel een Juliette.

Ook verwachten we een parfum van Frapin, en ik kan jullie al vertellen dat het een prachtig parfum is, ik ben er al helemaal weg van . Isle of Man is een hommage aan Albert Frapin, die gek is op mechanische sporten, inspiratie is de motorwereld, de Tourist Trophy wordt al sinds 1907 op het eiland Man in Groot-Brittannie gehouden. Isle of Man is een prachtige heren geur met o.a: grapefruit, bittere sinaasappel, een akkoord van zout, fresia en gaicac hout vetiver en muskus. Mmm… ik hoop dat hij snel te leveren zal zijn.